6977620858 Τήνος, Κυκλάδων fiorantischristos@gmail.com
 
   
Φιοράντης Group
Διοργάνωση Εκδηλώσεων - Ενοικίαση Ηχητικού & Φωτιστικού Εξοπλισμού Εκδηλώσεων Τήνος


Η επιχείρησή μας “Φιοράντης Group” η οποία βρίσκεται στην Τήνο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού, αλλά και φωτιστικών συστημάτων.

Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Τήνο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε από την ηχητική κάλυψη, την φωτιστική κάλυψη έως και την μουσική κάλυψη με ζωντανή μουσική ή dj.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα για την μουσική!
 
Ο έμπειρος τραγουδιστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης μας, Χρήστος Φιοράντης, έχοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και μεγάλη αγάπη για την μουσική καθώς και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε αλλά και να φροντίσουν ώστε οι καλεσμένοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η ομάδα του αποτελείται από βιολί, μπουζούκι και πλήκτρα, ενώ το ρεπερτόριό τους κυμαίνεται σε παραδοσιακά, νησιώτικα, λαϊκά και ποπ τραγούδια.
 
   
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε καλύψει ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων στην Τήνο και όχι μόνο. Από γαμήλιες εκδηλώσεις, έως συναυλίες καταξιωμένων ελλήνων τραγουδιστών καθώς και μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.

Στόχος μας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτης καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:
  Αρραβώνες
  Γάμους
  Πάρτυ
  Πανηγύρια
  Εορταστικές Εκδηλώσεις
  Συναυλίες
  Θεατρικές Παραστάσεις
..και οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Τήνο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.